Om L-Bike

L-Bike and Sports AB jobbar med distribution av globala cykelrelaterade märken

Med web-shopen L-BS.se öppnar vi upp med försäljning till privatpersoner, representerar ni en butik som har sale av cykelrelaterade produkter hänvisar vi er till www.L.bikesports.se

L-Bike and Sports AB driver även ett projekt, att skapa ett cykelmärke inom MTB segmentet. Ni finner mer information om vårt brand LAITAURE bike på www.laitaure.com

På bild. Philip Fagerberg INSTAGRAM

2016

Idé och start på en förstudie med cykelprojekt.

2017

Projekt cykelmärke börjar med produkttester. Första kontakt med WTB, vi inleder ett samarbete under senhösten för att sätta grunderna inför säsongen 2018.

2018

Cyklar och hjul testas samtidigt börjar vi bygga partnerskap med olika leverantör med utrustning, ett arbete som visade sig ta några år. Under 2018 drar vi igång med lansering av WTB.

2019

Ny modell lanseras, våra första cyklar på tävlingsbana vilket visade sig bli en positiv händelse. Utveckling av distributionen fortsätter, flera samtal sker under hösten med olika märkesägare, vi signar säljavtal med Tubolight och Rapstrapz.

2020

Under våren 2020 kommer vi igång med agenturen av DMT cykelskor. Nya cykelmodeller provcyklas under sommaren. Vi lanserar en XC modell, Laitaure NoL1 under senhösten inför säsong 2021.

2021

Samarbete med LEM helmets och Tyre yoghurt startas upp under våren.

Scroll to top